Toolbar

2013

Have 4 items

csütörtök, 31 október 2013 12:12

I LOVE VAGHEGGI - új videó

Új video: I love Vagheggi.

Published in Hirek

A Vagheggi kutatás-fejlesztése soha nem pihen, folyamatos munkával válogatja, tanulmányozza, az új és különleges hatóanyagokat, a fejlődés és a siker érdekében.

A VAGHEGGI cég a termékek előállításához kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat alkalmaz, a növények kizárólag a legideálisabb időszakban és meghatározott környezetből begyűjtve érkeznek. Ez a körültekintő eljárás biztosítja a VAGHEGGI termékek egyediségét és magas minőségét.

Minden hatóanyag gondos tanulmányozás után kerül kiválasztásra azért, hogy a VAGHEGGI termékek „a megoldássá” váljanak éppen arra a problémára, amire a bőrnek szüksége lehet.

Published in Hirek
hétfő, 21 október 2013 00:00

VAGHEGGI & Miss Universe Hungary 2013

KALEIDOSCOPIO ITALIA 2013

A Kaleidoscopio Italia rendezvényén egy szélesebb közönségnek is bemutatkozhattunk a hétvégén. Fazekas Richárd, a L'école sminkmestere a VAGHEGGI INKA-INKI nevű, 100%-ban növényi hatóanyagokat tartalmazó sminkpalettájával sminkelte ki Kárpáti Rebeka, idei Miss Universe Hungary győztest. Frizuráját, amelyet a 60-as évek inspiráltak, az Oscar Hair & Beauty szalon tulajdonosa és vezetője, Oscar készítette. A márkát Matteo Cavalcante, a családi vállalkozás ügyvezetője képviselte, aki lendülettel és büszkeséggel mesélt a VAGHEGGI-ről, a jövőbeni tervekről, és arról, hogy miért szeretik szerte a világban a nők a VAGHEGGI-t. :)

 

Published in Hirek
kedd, 01 október 2013 00:00

INKA INKI Phyto make up

A Vagheggi INKA INKI Phyto make up, a nevét az Inca Inchi, Peruból származó növényről kapta, amely többszörösen tartalmaz telítetlen zsírsavakat (Omega 3,6,9), E vitamint. Megakadályozza a bőr kiszáradását, javítja annak rugalmasságát, antioxidáns hatású. Az Inka Inki make-up nemcsak környezetbarát, de ápoló kozmetikum is.

A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatok biztonságot és garanciát jelentenek a fogyasztónak.
Published in Termék

I LOVE VAGHEGGI

Lépj kapcsolatba velünk, tartozz te is a Vagheggi csapatához!

Kapcsolat

Bemutatóterem és oktatószalon
1149 Budapest, Egressy út. 8.
Telefon: +36-30-7256193;
             +36-1-2200503
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás:
H - P: 8:00 - 16:00
Webáruház
www.shop.vagheggi.hu
Székhely
Vagheggi Kft.
1056 Budapest, Váci u. 81./IV.em.

Ha Ön szakmai felhasználó, kérjük vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes képviselőnkkel!

Facebook

Legyél te is tagja a Vagheggi Facebook csapatának!