Toolbar

2019

2 items

NŐK EZREI VÁLTOZTATTÁK VAGY ÉPPEN VÁLTOZTATJÁK MEG A VILÁGOT. A VAGHEGGI  4 NŐI IKONT (LUCREZIA, GRACE, EVA, FRIDA) VÁLASZTOTT A SZEMÉLYISÉG, ÖRÖM, SZENVEDÉLY, FENSÉGESSÉG, KÜLÖNLEGESSÉG, MŰVÉSZET, INTELLIGENCIA, VAGYIS MINDAZ, AMI EGY NŐT MEGHATÁROZ, BEMUTATÁSÁRA. A VAGHEGGI ÚJ MAKE UP-JA A SZÉPSÉG MINDEN FORMÁJÁT SZERETNÉ MEGJELENÍTENI, HOGY MINDEN HÖLGY, MEGTALÁLJA A LEGIDEÁLISABB SZÍNVILÁGOT, AMIVEL BEMUTATHATJA SZEMÉLYISÉGÉNEK EZER ÁRNYALATÁT.

2017

6 items

Idén másodszor vettünk részt saját standdal a Marie Claire Fashion Daysen. Nagyon sok érdeklődő látogatott el hozzánk, így most is sok új embert ismertethettünk meg ezzel az olasz fitokozmetikai márkával. A rendezvényen bemutatkozott legújabb BIO+, vegán és bio minősítéssel rendelkező termékcsaládunk is, amelyről részletesebben ITT olvashattok.

A Cosmo  Beauty Awards és JOY PRIX DE BEAUTÉ szépségnagydíjas Vagheggi Fitokozmetikumok bemutatja: CALZEDONIA SPECIAL EDITION  KIT 

2017. októberében kicsit megújulva az Öbölházban tartotta éves rendezvényét a  Vagheggi Kft. sok kedves Partnerével együtt. Az eseményen bemutatásra kerültek a legújabb BIO+, vegán és bio minősítéssel rendelkező termékcsalád és az idén is limitált kiadással jelentkező karácsonyi csomagok. A BIO+ termékekről részletesebben itt olvashattok. Minden résztvevőnek köszönjük, hogy eljött, a Vagheggi iránt tanusított szeretetét és a hűségét a termékeink iránt!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a VAGHEGGI elnyerte a COSMO BEAUTY AWARDS I. díját, melyet Alessandro Farina a Vagheggi Kft. ügyvezető igazgatója és résztulajdonosa vett át a COSMOPOLITAN magazin 20. születésnapján. 

A 2017-es, immáron 6. alkalommal megszervezésre került  Budapest Business Party-n újra lehetőségünk nyílt rá, hogy a Vagheggi kiemelt vendégként szerepeljen a rendezvényen. Idén egy arcápolási társasjátékkal vártuk az érdeklődőket, ahol ki-ki végig mehetett az INTENSE arcápolási rutinján.

2017. május 4.-én speciális sajtóbemutatót tartottunk a THEMA és SIKELIA termékcsaládjainkról, ahol a bemutató után az újságírókkal, blogerekkel főzőcskéztünk a Thema/Sikelia termékek főbb összetevőiből. A rendezvényre számos újságíró (többek között Glamour, Cosmopolitan, Fejős Éva Magazin, Nők Lapja, Plus Size Magazin) és beauty blogger (mint pl. Chloé from the woods, Neszeszer, Stíluskommunikáció, Juditu, Fashi0n Soul, Blogozine, Alexy Vivien, Fashion by Elizabeth Smith, Mommy & more, Fashion Capital, Colorcam, Krémmánia, I love mom, Claudialepo) fogadta el meghívásunkat, hamarosan náluk is olvashattok tapasztalataikról.

2016

6 items

Idén először vettünk részt saját standdal a Marie Claire Fashion Daysen. Nagyon sok érdeklődő látogatott el hozzánk, így sok új embert ismertethettünk meg ezzel az olasz fitokozmetikai márkával, de régebbi vevőink is meglátogattak minket.
A rendezvényre a cég egyik tulajdonosa, Matteo Cavalcante, ügyvezetője, Alessandro Farina és szakmai vezetője, Papp Mónika is kilátogatott.  

2016. októberében újra a gyönyörű Boscolo Hotelben tartotta éves rendezvényét a  Vagheggi Kft. sok kedves Partnerével együtt. Az eseményen bemutatásra kerültek a Vagheggi termékújdonságai egy teljes szalon protokollt végigkísérve. Az újdonságok között szerepelt az INTENSE termékcsalád és a limitált kiadású karácsonyi krémek. Minden résztvevőnek köszönjük a szeretetét és a hűségét a termékeink iránt!

A 75-15 termékcsalád azonnali látványos eredményeket nyújt. A kezelés hatására a bőr fiatalabb, frissebb és ragyogóbb lesz,megfiatalítja és átformálja az arckontúrt, megújult, tömörebb bőrképet hoz létre a legújabb generációs kozmetikai hatóanyag kombinációnak köszönhetően.

A 2016-os, immáron 5. alkalommal megszervezésre került  Budapest Business Party-n is lehetőségünk nyílt rá, hogy a vendégeinknek bemutathassuk termékeinket, idén egy Instagram játék keretében. 

A Boscolo Budapest SPA-ban megrendezéskerülő sajtótájékoztatón bemutatkoztunk a szépségiparral foglalkozó bloggereknek és újságíróknak, akik egy frissítő masszázs technikát is megtanulhattak a helyszínen és kipróbálhatták termékeinket.

I LOVE VAGHEGGI

Lépj kapcsolatba velünk, tartozz te is a Vagheggi csapatához!

Kapcsolat

Bemutatóterem és oktatószalon
1149 Budapest, Egressy út. 8.
Telefon: +36-30-7256193;
             +36-1-2200503
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás:
H - P: 8:00 - 16:00
Webáruház
www.shop.vagheggi.hu
Székhely
Vagheggi Kft.
1056 Budapest, Váci u. 81./IV.em.

Ha Ön szakmai felhasználó, kérjük vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes képviselőnkkel!

Facebook

Legyél te is tagja a Vagheggi Facebook csapatának!