NŐK EZREI VÁLTOZTATTÁK VAGY ÉPPEN VÁLTOZTATJÁK MEG A VILÁGOT. A VAGHEGGI  4 NŐI IKONT (LUCREZIA, GRACE, EVA, FRIDA) VÁLASZTOTT A SZEMÉLYISÉG, ÖRÖM, SZENVEDÉLY, FENSÉGESSÉG, KÜLÖNLEGESSÉG, MŰVÉSZET, INTELLIGENCIA, VAGYIS MINDAZ, AMI EGY NŐT MEGHATÁROZ, BEMUTATÁSÁRA. A VAGHEGGI ÚJ MAKE UP-JA A SZÉPSÉG MINDEN FORMÁJÁT SZERETNÉ MEGJELENÍTENI, HOGY MINDEN HÖLGY, MEGTALÁLJA A LEGIDEÁLISABB SZÍNVILÁGOT, AMIVEL BEMUTATHATJA SZEMÉLYISÉGÉNEK EZER ÁRNYALATÁT.

Decemberben bemutattuk legújabb PHYTOMAKE UP termékcsaládunkat egy fergeteges SHOW keretében a Brody Studiosban. 

A Vaghegggi fito megközelítése természetesen központi szerepet kapott az új make-up termékcsaládnál is; tápioka keményítő, mikronizált alga por, chia és vörösfenyő kivonat, napraforgó és makadámdió olaj, muru muru vaj, természetes növényi kivonatok, mint a theobroma kakaó, avokádó és fehérmályva határozzák meg bőrápoló szérumjainkat és a különböző alapozók formuláit is, hogy minden igényre és bőrtípusra megfelelőek legyenek,  tökéletes szinergiát alkotva így az alapozók és sminkalapként használt szérumok között.

CHIA MAG KIVONAT
Eredetileg Guatemalából és Mexikóból származó növény. A chia magok gazadagok B vitaminokban, ezért sokat segítenek az idegrendszer energizálásában. A chia mag kivonat segít a bőrnek megőrizni természetes hidratáltságát és megvédi a kiszáradástól. Ezen felül a magokban sok antioxidáns anyag is található, mint az Omega 3 és 6, amik megakadályozzák a bőr korai öregedését.
KOVAFÖLD
Szilíciumos porózus mikró töredékekből áll, amit tengeri algák megkövesedett maradványaiból ásnak ki. Nagyon jól felszívja a bőrön lévő olajakat, így növeli a matt hatást és annak tartósságát.
TÁPIOKA KEMÉNYÍTŐ
A tápioka a Dél-Amerikából származó manióka gumóiból készült liszt. Bársonyos érintés, kiváló tapadás. Nagyon jó tulajdonságai a viszkozitás és filmképződés.

 Az új smink termékeket megtalálhatjátok webáruházunkban is.

I LOVE VAGHEGGI

Lépj kapcsolatba velünk, tartozz te is a Vagheggi csapatához!

Kapcsolat

Bemutatóterem és oktatószalon
1149 Budapest, Egressy út. 8.
Telefon: +36-30-7256193;
             +36-1-2200503
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás:
H - P: 8:00 - 16:00
Webáruház
www.shop.vagheggi.hu
Székhely
Vagheggi Kft.
1056 Budapest, Váci u. 81./IV.em.

Ha Ön szakmai felhasználó, kérjük vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes képviselőnkkel!

Facebook

Legyél te is tagja a Vagheggi Facebook csapatának!