2016. októberében újra a gyönyörű Boscolo Hotelben tartotta éves rendezvényét a  Vagheggi Kft. sok kedves Partnerével együtt. Az eseményen bemutatásra kerültek a Vagheggi termékújdonságai egy teljes szalon protokollt végigkísérve. Az újdonságok között szerepelt az INTENSE termékcsalád és a limitált kiadású karácsonyi krémek. Minden résztvevőnek köszönjük a szeretetét és a hűségét a termékeink iránt!

Idén bloggereket is meghívtunk a rendezvényünkre, hogy őket is megismertessük újdonságainkkal és tesztelésre kérjük fel őket

Mi az a neuroageing?

Újabb szakaszához érkezett a bőrápolás. A legújabb felfedezések bizonyították, hogy a bőrben jelen lévő idegsejtek öregedése is nagymértékben hatással van a kollagén- és elasztin rostok képződésére, azaz fel tudják gyorsítani az öregedés folyamatát. Ezt nevezik neuroageingnek.

Mi az a digital ageing? 

Az elektronikai eszközök (telefonok, tabletek, laptopok) a bőrt szennyező fényhatásnak teszik ki, illetve hőhatásnak is egyben. Ez az úgynevezett “kék fény” a természetes és látható fény része, de nagy dózisban, ahogyan a ami életmód megkívánja tőlünk, káros szabad gyökök képződéséhez vezethet, ami szintén öregíti a bőrt. Erre a folyamatra használják a digital ageing kifejezést.

Mi az a neurokozmetika? 

A neurokozmetika célkitűzése a bőr stressz-oldása és ezzel egyidőben a ragyogóvá tétele. A bőr és az idegrendszer közti kapcsolat ugyanis olyan szoros, hogy a neurokozmetikumok képesek lehetnek egyidőben stresszmentesíteni  az idegrendszert és a bőrt.

Az olasz VAGHEGGI cég a fentiek mentén alkotta meg az Intense termékcsaládját, amit azoknak a nőknek ajánl, akik fokozottan ki vannak téve az elektroszmog káros hatásainak.

 

 

I LOVE VAGHEGGI

Lépj kapcsolatba velünk, tartozz te is a Vagheggi csapatához!

Kapcsolat

Bemutatóterem és oktatószalon
1149 Budapest, Egressy út. 8.
Telefon: +36-30-7256193;
             +36-1-2200503
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás:
H - P: 8:00 - 16:00
Webáruház
www.shop.vagheggi.hu
Székhely
Vagheggi Kft.
1056 Budapest, Váci u. 81./IV.em.

Ha Ön szakmai felhasználó, kérjük vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes képviselőnkkel!

Facebook

Legyél te is tagja a Vagheggi Facebook csapatának!