Toolbar
  • Layout
    Linear Layout
    Grid Layout

2015

Have 2 items

kedd, 29 december 2015 13:19

Webáruház

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy elindítottuk webáruházunkat, amelyet a www.shop.ilovevagheggi.info címen érhetnek el.

Itt kedvére és igénye szerint válogathat a prémium minőségű, természetesen bőrbarát - parabén és paraffinmentes - olasz növényi kozmetikumok közül!

Ha az árral nem jelölt termékekből szeretne vásárolni, ahhoz csupán annyit kell tennie, hogy felkeresi Vagheggi kozmetikusát, aki bőrének a legmegfelelőbb termékeket ajánlja majd Önnek és ad egy vendég kódot, amellyel be tud lépni a lakossági weboldalra, ahol a lakossági termékek teljes köréből kiválaszthatja a bőrének legmegfelelőbb készítményeket, ráadásul még kedvezőbb áron.

Amennyiben még nincs Vagheggi kozmetikusa, kérjük, vegye igénybe szalonkeresőnket, ahol ki tudja választani az Önhöz legközelebbi Vagheggi kozmetikát, illetve hívja ügyfélszolgálatunkat vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre, hogy segíthessünk az Önhöz legközelebbi és legmegfelelőbb szakember kiválasztásában!

 

Published in Hirek
hétfő, 14 december 2015 10:53

Budapest Business Party 4

2015. májusában lehetőségünk nyílt rá, hogy a Budapest Business Party vendégeinknek is bemutathassuk termékeinket egy kis játék keretében. 

Published in Hirek

I LOVE VAGHEGGI

Lépj kapcsolatba velünk, tartozz te is a Vagheggi csapatához!

Kapcsolat

Bemutatóterem és oktatószalon
1149 Budapest, Egressy út. 8.
Telefon: +36-30-7256193;
             +36-1-2200503
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás:
H - P: 8:00 - 16:00
Webáruház
www.shop.vagheggi.hu
Székhely
Vagheggi Kft.
1056 Budapest, Váci u. 81./IV.em.

Ha Ön szakmai felhasználó, kérjük vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes képviselőnkkel!

Facebook

Legyél te is tagja a Vagheggi Facebook csapatának!