Képzés

Kedves Partnerünk!

Sok szeretettel várunk oktatótermünkben állandóan bővülő szakmai ismeretanyagokkal, amivel szeretnénk munkádat még eredményesebbé tenni! 
Az elmúlt évek eredményei alapján, azok a kozmetikai szalonok, melyek részt vesznek a szakmai továbbképzéseinken, 25-28%-kal növelték meg a forgalmukat, megnövelve így a szakmai és anyagi elismertségüket.

A szakmai és üzleti továbbképzés menüpontok alatt részletes információkat találhattok az egyes képzésekről és a jelentkezésről. 

A Vagheggi alap tanfolyamokon megismertetünk a Vagheggi termékeivel, a kezeléshez használt anyagok költségeivel, az elméleti termékismertető után gyakorlatban is bemutatjuk a kezeléseket és lehetőséget biztosítunk, hogy a kezeléseket a részt vevők egymáson kipróbálhassák, saját bőrükön megtapasztalhassák.

A haladó képzéseinken azt is megmutatjuk, hogy hogyan tudod a kezeléseket a vendégednek ajánlani profi bőrdiagnózis alapján. Üzleti képzéseinken olyan praktikus tudást adunk, amivel a kozmetikádat optimálisan tudod működtetni!


Az oktatás helyszíne: 1149 Budapest Egressy út 8.

A képzésekre a való jelentkezést a 
szakmai  és üzleti továbbképzés menüpontok alatt alatt találod meg. A képzéseinken a helyek száma korlátozott ezért kérünk, hogy feltétlenül regisztrálj, ennek hiányában nem tudunk fogadni!

Amennyiben nem vagy szerződött Vagheggi partner a regisztrációt követően kérlek, a tanfolyam díját az alábbi számlaszámra utald át és a megjegyzés rovatba tüntesd fel nevedet és a képzést, amire jelentkezel (regisztrációd a befizetéssel válik véglegessé!
VAGHEGGI KFT., UNICREDIT BANK:10918001-00000034-39050002


A levásárolható tanfolyamok díját csak a tanfolyam napján tudjuk jóvá írni. Amennyiben nem tudsz mégsem részt venni a képzésen, kérlek, jelezd nekünk 48 órával a képzés időpontja előtt, hogy vissza tudjuk számodra utalni a részvétel díját, ellenkező esetben nem áll módunkban.

I LOVE VAGHEGGI

Lépj kapcsolatba velünk, tartozz te is a Vagheggi csapatához!

Kapcsolat

Bemutatóterem és oktatószalon
1149 Budapest, Egressy út. 8.
Telefon: +36-30-7256193;
             +36-1-2200503
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás:
H - P: 8:00 - 16:00
Webáruház
www.shop.vagheggi.hu
Székhely
Vagheggi Kft.
1056 Budapest, Váci u. 81./IV.em.

Ha Ön szakmai felhasználó, kérjük vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes képviselőnkkel!

Facebook

Legyél te is tagja a Vagheggi Facebook csapatának!